Feláldozhatták őket

Elrabolt gyerekek megcsonkított holttestére bukkantak Elefántcsontparton

A hatóságok szerint félő, hogy a gyerekeket rituális körülmények között feláldozták.

2015.01.24 08:47MTI

Elrabolt kiskorúak megcsonkított holttestére találtak Elefántcsontparton, a hatóságok tájékoztatása szerint félő, hogy a gyerekeket rituális körülmények között feláldozták.

A rendőrség pénteki közlése szerint december óta 21 gyerek eltűnését jelentették, de csak egyikük került elő élve - mondta az ország korábbi fővárosában, Abidjanban tartott sajtótájékoztatóján Bridou M'Bia rendőrfőnök. A holttestek, amelyekre bukkantak, arról tanúskodnak, hogy a gyerekeket megcsonkították. Az áldozatok közül néhányat nemi szervek nélkül, másokat lefejezve találtak.

A gyerekeket az ország különböző pontjairól rabolták el, hárman Abidjanból tűntek el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.