Gázrobbanás történt egy német városban

Robbanás, 40 méter magas lángoszlop, kiégett autók, sérültek a város közepén

Gázrobbanás történt csütörtökön a németországi Ludwigshafenben, a balesetben egy ember meghalt és 26-an megsérültek. Hatalmas károk.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2014.10.23 21:06MTI

A Rajnavidék-Pfalz tartománybeli városban egy magasnyomású földgázvezeték meghibásodott szakasza robbant fel egyelőre ismeretlen okból. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a vezeték javításán éppen dolgoztak, amikor a baleset megtörtént.

Kattintson a döbbenetes képekért! >>>

A Bild című lap az online kiadásában arról számolt be, hogy 40 méter magas lángoszlop tört fel a vezetékből és 50 ház megrongálódott. Egy épület kigyulladt és teljesen leégett, számos gépkocsi kiégett. A tűzoltóság a robbanás után két és fél órával lett úrrá a lángokon.

A baleset halálos áldozata a vezeték javításán dolgozó egyik munkás. Hét embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, közülük hárman az elhunyt munkás kollégái. Itt megnézheti a videót is >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.