Baleset

Tizenhat halott egy dél-koreai koncerten

A Seongnamban rendezett fesztiválon egy szellőzőakna rácsa szakadt be a rajta állók súlya alatt.

2014.10.19 10:07ma.hu

Legalább tizenhatan meghaltak és tizenegyen megsebesültek egy, a dél-koreai Seongnamban rendezett koncerten. A hatóságok tájékoztatása szerint beszakadt egy szellőzőakna rostélya, a rajta álló koncertlátogatók pedig a tíz méter mélyen lévő földalatti parkoló betonjára zuhantak. Itt megnézheti a videót is >>>

A baleset a népszerű koreai lánybanda, a 4Minute koncertjén történt. Az áldozatok azért másztak fel a rácsra, hogy jobban lássák a showt. A mentők szerint több sérült állapota is életveszélyes. A rendezvényen, amelyet egy helyi fesztivál keretében tartottak a Pangyo Techno Valley nevű komplexumban, legalább hétszázan vettek részt.

„Eléggé megrázott az eset, de jól vagyok. Alig néhány méterre álltam a baleset helyszínétől. Eleinte egyikünk sem tudta, mi történt”  –  mondta a Szöulban élő brit Ross Gibson a BBC-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.