Szerencsére a First Lady is hozta a magáét

Kellemetlen: elutasították Obama hitelkártyáját egy New York-i étteremben

Nem tudott fizetni a hitelkártyájával Barack Obama amerikai elnök szeptemberben a manhattani Estela étteremben, ahová a first ladyvel együtt ment vacsorázni, miközben az ENSZ Közgyűlésének általános vitája alkalmából New Yorkban tartózkodott.

2014.10.18 08:41MTI
Fotó: Wikipédia

Erről maga az elnök számolt be pénteken Washingtonban, miután aláírt egy bankkártya-hamisítás elleni védelem megerősítéséről szóló rendeletet.

"Feltételezem, az derült ki, hogy nem használom elég gyakran a kártyámat, és azt gondolták, csalás történik" - idézte fel a szeptember 24-én történt esetet Barack Obama.

"Szerencsére Michelle is elhozta a sajátját"- tette hozzá. Sajtójelentések szerint az amerikai elnök JPMorgan Chase & Co. kártyáját használja. A legnagyobb amerikai bank nem kívánta kommentálni az esetet, mondván, hogy ügyfeleinek számlájával kapcsolatban nem ad információt.

A pénzintézmény akkor is kitért a válaszadás elől, amikor az újságírók azt feszegették, hogy vajon Barack Obama is az érintettek között volt-e, amikor hackerek augusztusban több tízmilliónyi ügyfelük adataihoz fértek hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.