Hunter

Kokózott az amerikai alelnök fia - kirúgták a haditengerészettől

Az alelnök ügyvédként végzett fia két éve kezdett tartalékosként részidős szolgálatot a haditengerészetnél.

2014.10.17 07:54ma.hu

Elbocsátották a haditengerészet tartalékos állományából Joe Biden amerikai alelnök fiát, miután egy kábítószer-rutinvizsgálaton kiderült, hogy kokaint fogyasztott - jelentette az amerikai sajtó helyi idő szerint csütörtökön.

A The Wall Street Journal című napilap szerint Hunter Bidennél még tavaly júniusban végezték el a vizsgálatot. Egy katonai szóvivő megerősítette, hogy a 44 éves Bident leszerelték, de további részleteket nem állt módjában közölni.

Az alelnök ügyvédként végzett fia két éve kezdett tartalékosként részidős szolgálatot a haditengerészetnél. Főmunkaidőben egy befektetési cég vezetőségében dolgozik.

Hunter Biden közleményt adott ki, amelyben sajnálatát fejezte ki a történtek miatt, és jelezte, hogy tiszteletben tartja a döntést. Hozzátette, megtiszteltetésnek tekintette, hogy az amerikai hadsereg kötelékében szolgálhat. Biden közleménye nem tér ki arra, hogy pontosan miért kellett távoznia, de azt elismerte, hogy az ő cselekedeti vezettek parancsnokai döntéséhez.

Joe Bidennek van egy másik fia is, Beau Biden, aki jelenleg Delaware állam főügyésze. Hunter Biden maga is háromgyermekes apa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.