Nobel-díj

Francia miniszterelnök: az elismerés a francia gazdaságot szapulók kigúnyolása

Manuel Valls francia miniszterelnök szerint azzal, hogy Jean Tirole francia közgazdász kapta a Nobel-díjat, kigúnyolják azokat, akik szapulják a francia gazdaságot.

2014.10.13 17:14MTI

"Patrick Modiano (irodalmi Nobel-díjas) után egy másik franciát emeltek az egekbe. Gratulálok Jean Tirole-nak!" - írta Twitter-bejegyzésében a kormányfő.

Francois Hollande államfő közleményben gratulált a díjazottnak, akinek elismerése "büszkeség egész Franciaország számára". A köztársasági elnök szerint "ez a Nobel-díj rávilágít a franciaországi kutatás magas színvonalára".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.