Fiatalembereket csaltak ki Miamiba

Meleg szexrabszolgák futtatásával vádolnak magyarokat Floridában

Emberkereskedelemmel, zsarolással és prostitúcióból származó haszonszerzéssel vádolnak három magyart, akik homoszexuális fiatalembereket csaltak ki Miamiba, hogy prostitúcióra kényszerítsék őket.

2014.10.04 08:46MTI
freedigitalphotos.net/sakhorn38

A 31 éves Á. Gábor, a 28 éves B. Viktor és a 24 éves V. András János tavaly októberben került a hatóságok látókörébe, amikor az amerikai belbiztonsági minisztérium olyan információt kapott, miszerint férfi prostituáltakat futtatnak - közölte híroldalán pénteken az NBC televízió dél-floridai regionális szerkesztősége.

A három gyanúsított könnyű és legális kereset ígéretével három, 20-22 éves magyar fiatalembert csábított Miamiba, ahol azonban napi 18-20 órában prostitúcióra vagy webkamerák előtti szexuális aktusokra kényszerítették őket.

A bevételt a gyanúsítottak söpörték be. Az áldozatok a nyomozóknak elpanaszolták, hogy elkülönítették őket egymástól, az úti okmányaikat egy páncélszekrénybe zárták, és pénzügyi manipulációk révén folyamatosan adósságokba verték őket.

A közös lakásukat csak ritkán hagyhatták el. Zsarolóik ezt azzal indokolták, hogy nem tudnak angolul. A gyanúsítottak megfenyegették, pszichikailag és fizikailag bántalmazták a három áldozatot. A gyanúsítottak közül kettőt New Yorkban, egyet pedig Miamiban vettek őrizetbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.