Napokig tartott a hajsza

Elfogták a Los Angeles-i sorozatgyilkost

Öt nap alatt hét emberre is rálőtt, négy áldozata életét vesztette. Halálbüntetés várhat rá.

2014.08.27 08:04ma.hu

Elfogtak Los Angelesben egy 34 éves férfit, aki az előző öt napban hét emberre is rálőtt, közülük négyet megölt. Az ámokfutás múlt szerdán kezdődött.

A férfi minden nap rálőtt valakire, de vasárnap reggel egy órán belül három embert lőtt agyon különböző találomra kiválasztott helyszíneken - írta szerdán az Origo. A rendőrség terrorelhárító egysége aznap este fogta el. Egy puskát találtak nála, feltehetően ezzel támadott.

Az a három áldozata, aki nem halt meg, válságos állapotban van. A 34 éves férfi két kutyát is agyonlőtt. Büntetett előéletű, akár halálra is ítélhetik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.