Földön vagy az égben tévedtek el vajon?

Orosz védelmi tárca: az orosz katonák véletlenül lépték át az ukrán határt

Az orosz ejtőernyősök véletlenül lépték át az ukrán határt, és elfogásukkor nem tanúsítottak ellenállást - közölték az orosz védelmi minisztériumban kedden.

2014.08.26 10:32MTI

Az ITAR-TASZSZ orosz állami hírügynökségnek név nélkül nyilatkozó minisztériumi forrás azt mondta, hogy "az említett katonák valóban járőröztek az orosz-ukrán határszakaszon, átlépték azt, valószínűleg véletlenül, egy berendezések nélküli, jelöletlen részen".

Hétfőn az Ukrán Biztonsági Szolgálat(SZBU) bejelentette, hogy az ukrán hadsereg az ország keleti részén elfogott tíz orosz ejtőernyős katonát, és bűnügyi eljárás keretében kihallgatják őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.