Bátraké a szerencse?

A Wizz Air Ukraine járatot indít Kijev és Moszkva között

Szeptember 30-án indul útnak az első repülő a Kijev-Moszkva útvonalon.

2014.07.31 14:55MTI
Forrás: Wikipedia

Tájékoztatásuk szerint hetente háromszor repülnek majd Kijev és Moszkva között, kezdetben kedden, csütörtökön és szombaton, október 27-től pedig hétfőn, szerdán és pénteken közlekedik a járatuk.

Bús Ákos, a Wizz Air Ukraine vezérigazgatója a közleményben kiemelte, hogy a Kijev-Moszkva útvonal megnyitása mérföldkő a cég történetében. Hozzátette, hogy Ukrajna iránti elkötelezettségük az elmúlt hat évben több millió utas számára tette elérhetővé a repülést.

A Wizz Air Ukraine tájékoztatása szerint a cég 16 útvonalon 7 országba repül 2 ukrán városból. A társaság 90 szakembert foglalkoztat, 2013-ban 1 millió utas választotta a légitársaságot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.