60 tűzoltó küzdött a lángokkal

Tűz pusztított a közkedvelt mólón - videó!

Tűz ütött ki szerdán a délkelet-angliai, viktoriánus kori híres eastbourne-i mólón, senki sem sérült meg, de súlyos anyagi károk keletkeztek.

2014.07.31 02:30MTI



A mólón álló kétszintes, szórakozóhelyként üzemelő épületből lángok csaptak ki, felette sűrű füst gomolygott.

A tűz feltehetőleg az épület faszerkezetében keletkezett, majd terjedt át a mólóra - közölte East Sussex grófság tűzoltó- és mentőszolgálata. Mintegy 60 tűzoltó küzdött a lángokkal. A BBC jelentése szerint a közkedvelt mólóról kimenekítették az embereket, senki sem sérült meg.

A 300 méter hosszú, facölöpökön álló eastbourne-i móló 1870-ben épült. Többször szolgált filmek díszleteként. Számos kávézó, étterem, bár és egy éjszakai klub is működik rajta. 1870-ben egyszer már tűz pusztított rajta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.