Szíria, még mindig

Ausztrál elfogatóparancs két, Szíriában harcoló polgára ellen

Ausztrália elfogatóparancsot adott ki két, Szíriában harcoló állampolgára ellen, miután egyikük olyan fényképeket tett közzé, amelyen társa szíriai katonák levágott fejével pózol.

2014.07.29 13:15MTI
Forrás: Wikipedia

A mosolygó Elomart kezében két levágott fejjel mutató felvételek egy feltehetően Sharroufhoz tartozó Twitter-fiókban jelentek meg a múlt héten. Az ausztrál szövetségi rendőrség közleményében tudatta, hogy Khaled Sharroufot és Mohamed Elomart terrorizmussal kapcsolatos tevékenység miatt körözik, és amint ausztrál területre lépnek, őrizetbe veszik őket.

A két ausztrál férfi tavaly év végén utazott Szíriába, majd Irakba, hogy részt vegyenek az iszlám szent háborúban. Az ausztrál hatóságok adatai szerint a konfliktus sújtotta két országban 150 ausztrál harcol a szélsőségesek oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.