A MiG-29-es pilótája meghalt

Most egy orosz harci repülő zuhant le - Asztrahántól 30 kilométerre

Moszkvai idő szerint 9 óra 20 perckor, gyakorlórepülésről visszatérve zuhant le a gép. A pilóta meghalt, a zuhanás helyszínén anyagi károk nem keletkeztek.

2014.07.27 11:01MTI
Forrás: youtube.com

Lezuhant vasárnap reggel egy orosz harci gép egy repülőtéren a Kaszpi tenger közelében lévő Asztrahántól 30 kilométerre. A MiG-29-es pilótája meghalt - jelentette be Viktor Bondarev, az orosz légierő parancsnoka.

"Vizsgáljuk a baleset körülményeit. Az első adatok szerint műszaki hiba okozta a bajt" - mondta Bondarev.

Az ITAR-TASZSZ orosz hírügynökség jelentése szerint a pilóta katapultálási parancsot kapott, ám inkább megkísérelte a leszállást, amely nem sikerült neki és meghalt.



A baleset moszkvai idő szerint 9 óra 20 perckor történt. A gép gyakorlórepülésről visszatérve zuhant le. A zuhanás helyszínén anyagi károk nem keletkeztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.