Múlt csütörtökön zuhant le az utasszállító

Lelőtt maláj gép - már több mint 200 koporsót megkapott Hollandia

Újabb áldozatok földi maradványaival megérkezett péntek délután a hollandiai Eindhovenbe a holland és az ausztrál hadsereg két repülőgépe a kelet-ukrajnai Harkivből.

2014.07.25 17:18MTI
freedigitalphotos.net/num_skyman

Mark Rutte holland kormányfő a törvényhozást arról tájékoztatta, hogy országa eddig 203 koporsót vett át. A NOS kereskedelmi tévécsatorna által élőben közvetített parlamenti meghallgatáson Rutte ugyanakkor megjegyezte: ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy 203 holttestet kaptak meg.

A Malaysia Airlines Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó járata a múlt csütörtökön zuhant le a kelet-ukrajnai Donyeck megye szakadárok kezén lévő részében, a gépen tartózkodó 298 ember, többségében holland állampolgár, életét vesztette.

Az áldozatok földi maradványainak Hollandiába szállítását szerdán kezdte meg a két katonai repülőgép.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.