Lelőtt maláj utasszállító

Megérkezett az áldozatokat szállító első két repülőgép Eindhovenbe

A légikikötőben a holland királyi pár, Mark Rutte holland miniszterelnök és a tragédia áldozatainak több száz családtagja várt érkezésükre.

2014.07.23 17:17MTI

Megérkezett Eindhoven repülőterére szerda délután az a két katonai szállító repülőgép, amely a malajziai utasszállító múlt csütörtöki katasztrófájában meghaltak első csoportját szállította a kelet-ukrajnai Harkiv repülőteréről Hollandiába.

A két repülőgép, fedélzetükön 40 koporsóval, helyi idő szerint délután négy óra körül szállt le a légikikötőben, ahol a holland királyi pár, Mark Rutte holland miniszterelnök és a tragédia áldozatainak több száz családtagja várt érkezésükre.

A holland C-130-as repülőgép 16, míg az ausztrál légierő C-17-ese 24 holttestet szállított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.