Gázai konfliktus

Fabius: azonnal véget kell vetni a "mészárlásoknak"

Laurent Fabius francia külügyminiszter elfogadhatatlannak nevezte kedden, hogy már hatszáz halálos áldozata van a gázai konfliktusnak, és arra szólította fel Izraelt, hogy azonnal vessen véget "a mészárlásoknak".

2014.07.22 20:54MTI

"Nem elfogadható, hogy egy országot rakéta(támadásokkal) fenyegettek és rakéták csapódtak be területén, de a válasznak arányosnak kell lennie. Amikor már hatszáz halálos áldozatról beszélünk, ezt nyilvánvalóan nem fogadhatjuk el. A mészárlásoknak és a támadásoknak azonnal véget kell vetni" - mondta Laurent Fabius a TF1 francia televíziónak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.