Lelőtt maláj utasszállító

Nem lesz több MH17-es járat és a számra sem lehet fogadni

A Malaysia Airlines vasárnap bejelentette, hogy nem használja a jövőben az MH17-es járatszámot, a maláj lottótársaságok pedig azt közölték, hogy nem fogadnak el téteket a járatszámmal kapcsolatos számokra.

2014.07.20 18:47MTI
Forrás: YouTube

A járatot július 17-én ért légi szerencsétlenségben elhunyt személyzet és utasok emlékének adózva döntött úgy a légitársaság, hogy a járatszámot kivonja, és július 25-től az Amszterdam-Kuala Lumpur között közlekedő járata számát MH19-re változatja - jelentették be Kuala Lumpurban.

A maláj lottótársaságok eközben leállították a fogadást a lelőtt MH17-es járattal kapcsolatos számokra. Így például egyes cégek nem vesznek fel fogadást a 1717-es és a 777-es számra - közölte vasárnap a Sunday Star lottótársaság.

A Malaysia Airlines MH17-es járatát, egy Boeing 777-es típusú utasszállító repülőgépet júliust 17-én lőtték le Ukrajna felett, a gépen utazó 298 ember életét vesztette. "Nemcsak mi vagyunk azok, akik elutasítjuk ezeket a számokat, más társaságok sem engedélyezik a téteket - közölte a Magnum cég illetékese.

A fogadás nagy népszerűségnek örvend Malajziában, sok lottózó, fogadó hisz abban, hogy szerencsét hoznak azok a számok, amelyek szerencsétlenséggel, balesettel vannak összefüggésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.