Megölt egy nőt, majd feldarabolta

Vádat emeltek egy kannibál ellen Tennessee államban

A vasárnap őrizetbe vett, 37 éves Gregory S. Hale bevallotta, hogy megölte a 36 éves Lisa Marie Hydert, majd feldarabolta. A férfi elismerte, hogy evett áldozatának húsából.

2014.06.11 07:03MTI
freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés és halottgyalázás miatt vádat emeltek kedden Nashville-ben egy tennessee-i férfi ellen, aki feldarabolt egy nőt és evett a húsából.

A vasárnap őrizetbe vett, 37 éves Gregory S. Hale bevallotta, hogy megölte a 36 éves Lisa Marie Hydert, majd feldarabolta. A törzsét eltemette, a fejét és a végtagjait pedig műanyag vödrökben tartotta. A férfi elismerte, hogy evett áldozatának húsából.

A bíró Hyder esetében másfél millió dollárban szabta meg az óvadékot, amelynek ellenében szabadlábra helyezhetik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.