Ukrán válság

Összecsapás egy ellenőrzőpontnál: egy támadót lelőttek

A motorkerékpáron érkező támadók tűz alá vették egy fontos objektum védelmét ellátó deszantosok ellenőrző posztját.

2014.04.21 08:33MTI
Forrás: youtube.com

Fegyveres támadás érte vasárnap este az ukrán ejtőernyős egységek egyik ellenőrző posztját a Donyecki területen, a Dobropolszki járásban: a katonák egy támadót lelőttek, több fegyverest őrizetbe vettek.

Dmitrij Gorbunov alezredes, a harkivi katonai sajtóközpont vezetője úgy tájékoztatta az UNIAN ukrán hírügynökséget, hogy az incidens helyi idő szerint este nyolc órakor történt. A motorkerékpáron érkező támadók tűz alá vették egy fontos objektum védelmét ellátó deszantosok ellenőrző posztját. A katonák viszonozták a tüzet, s az egyik támadó halálos sebet kapott, a többieket pedig elfogták. Az ukrán deszantosoknak nem voltak veszteségeik - közölte az ezredes, aki szerint az ügyészség szakemberei jelenleg vizsgálják a lövöldözés körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.