Kansas City

Autókra lövöldözött, börtön lesz a vége

Tizennyolc pontban emeltek vádat pénteken egy férfi ellen, aki az elmúlt hetekben autókra lövöldözött a Missouri állambeli Kansas City környéki sztrádákon.

2014.04.19 10:05MTI
Forrás: Freedigitalphotos anankkml

A 27 éves Mohammed Whitaker március 8. óta összesen kilenc autóra lőtt rá és három személyt sebesített meg. Egyikük sérülései sem életveszélyesek.

A vádlottra, akinek indítékait hivatalosan nem ismertették, 1 millió dolláros óvadékot róttak ki. Whitakert csütörtökön fogták el mintegy száz lakossági bejelentés és tanúvallomás alapján.

A rendőrség korábban az állította, hogy mintegy 20 autóra lőttek rá a Kansas City környéki utakon. Több gépkocsik esetében csak a szervizben fedezték fel a lőfegyveres támadást.

Nem kizárt, hogy Whitaker ellen később további vádemelések történnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.