Négy embert még keresnek

Többen meghaltak egy indonéziai hajóbalesetben

Az erős hullámzás miatt felborult egy túlzsúfolt hajó pénteken Indonézia keleti partjainál. A balesetben heten meghaltak, négy embert továbbra is keresnek, más forrás szerint több tucatnyian tűntek el.

2014.04.18 15:46MTI
freedigitalphotos.net/tiverylucky

A helyi katasztrófavédelem tájékoztatása szerint 46 utast sikerült kimenteni. A hajó Flores szigeténél egy húsvéti szertartáson vett részt. Az AP amerikai hírügynökség információi szerint a felborult halászhajón a megengedettnél legalább kétszer többen, mintegy 70-en utaztak.

A többségében muszlimok lakta délkelet-ázsiai országban gyakran történnek hasonló tengeri balesetek főként azért, mert semmibe veszik a biztonsági előírásokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.