Mintegy ötven ember életét vesztette

Busz ütközött teherautóval Togóban, nagyon sokan meghaltak

Mintegy ötven ember meghalt egy togói karambolban: egy Loméból utasokat szállító autóbusz teljes sebességgel belerohant egy teherautóba.

2014.04.16 10:24MTI
Forrás: YouTube

A balesetben az eddigi adatok szerint 47 ember halt meg, és tizenöt másik megsérült. A karambol szerdára virradóra történt, az áldozatok pontos száma egyelőre nem tisztázott. A hírek szerint a halottak között tizenöt burkina-fasói és egy nigériai állampolgár van.

Legutóbb február 22-én történt súlyos közúti baleset a nyugat-afrikai országban, annak 18 halottja és negyven sérültje volt. Togóban gyakoriak a közlekedési balesetek az utak rossz állapota, a túlterhelt közlekedési eszközök és a gyorshajtás miatt. Csak az idei év eleje óta 162 ember halt meg a togói utakon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.