Hova lett az utasszállító?

Ismert harcművészeti koreográfus is utazott az eltűnt gépen

Egy ismert kínai harcművészeti koreográfus, A nagymester című film egyik kaszkadőre is a Malaysia Airlines eltűnt repülőgépének fedélzetén utazott.

2014.03.12 11:14MTI
YouTube

A 35 esztendős Csü Kun szerepelt a Netflix internetes televízió által megrendelt, most készülő Marco Polo-tévésorozatban.

A Netflix és a tévésorozat produkciós cége, a The Weinstein Company kedden "mély szomorúságuknak" adtak hangot az utasszállító és a harcművész eltűnése miatt.

"A fedélzeten tartózkodó Csü Kun fontos szereplője volt a produkciós csapatunknak és hatalmas tehetség volt" - fogalmaztak közleményükben, amelyben a kaszkadőr családjának - feleségének és két gyermekének - is tolmácsolták együttérzésüket.

A nagymester idén két jelölést is kapott az amerikai filmakadémia Oscar-díjára: jelmeztervezés és operatőri kategóriában. A film tavaly a tajvani Arany Ló-díjátadón öt trófeát gyűjtött össze 11 jelöléséből.

A jelentések szerint Csü a Marco Polo bevezető epizódjának felvétele miatt tartózkodott Malajziában, ahonnan szombaton indult vissza Pekingbe. Csang Ce-ji, A nagymester sztárja mikroblogos üzenetében abban reménykedett, hogy "csoda történik".

A színésznő "őszinte, kedves és keményen dolgozó" kollégaként méltatta Csüt. A Malaysia Airlines Kuala Lumpurból Pekingbe tartó gépének március 8-án veszett nyoma.

A keresés jelenleg tovább folyik a Kína és az Andamán-tenger közötti nagy területen, a hatóságok még mindig nem jutottak közelebb annak kiderítéséhez, hogy mi történt a géppel és a fedélzetén lévő 239 emberrel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.