Maradnak ahol vannak

Az ungvári tüntetők nem hagyják el a közigazgatási hivatalt

Nem készülnek a Kárpátalja megyei állami közigazgatási hivatal elhagyására az épületet egy hete ellenőrzésük alatt tartó tüntetők Ungváron.

2014.02.26 10:08MTI
MTI, archív

A tiltakozók múlt szerdán békésen foglalták el a kormányzati épületet, és irányító törzset állítottak fel benne. A hivatal jelenleg rendben működik, munkatársai számára lehetővé tették mindennapi feladataik zavartalan ellátását – adta hírül szerdán a zakarpattya.net.ua kárpátaljai hírportál.

A jelentés szerint a megyei kormányzati épületbe az ott dolgozók külön erre a célra kijelölt bejáraton mehetnek be. A tüntetők névsor szerint, szigorúan ellenőrzik a hivatalnokok személyazonosságát. Szerda reggel a kormányzati épületben összeült a Kárpátalja megyei tanács (közgyűlés).

Az ülés napirendjén több mint húsz kérdés megvitatása szerepel Estére az autós tüntetők hirdettek megmozdulást a hivatal elé, egyelőre nem tudható, milyen célból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.