Bajnokok Ligája

Kőzápor a Marseille buszára, tíz sérült a harcokban

A Napoli futballszurkolói kövekkel és más tárgyakkal dobálták meg a vendég Olympique Marseille csapatbuszát a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.

2013.11.07 13:58MTI

A jármű egyik ablaka betört, közben az olasz és francia huligánok több helyen is összecsaptak egymással a városban. A rendőrök botokat, késeket, füstbombákat és petárdákat foglaltak le, az utcai harcok során tíz rendfenntartó megsérült, két randalírozót őrizetbe vettek.

A 3-2-es hazai győzelem után a rendőrök elválasztották egymástól a két tábort, hogy megakadályozzák a további botrányt.

A nápolyi hívek előre jelezték, hogy nem látják szívesen az OM-t, mivel október 22-én, a két csapat marseille-i meccse során a francia drukkerek megrongálták a buszaikat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.