Műanyag palackokba töltötte

Szárazjégrobbanás a Los Angeles-i reptéren - őrizetbe vettek egy alkalmazottat

Őrizetbe vették a Los Angeles-i nemzetközi repülőtér egyik alkalmazottját kedd este a korábbi napokban történt szárazjégrobbanásokkal kapcsolatban.

2013.10.16 10:19MTI

Azzal gyanúsítják a 28 éves férfit, hogy repülőgépekről elvett szárazjeget töltött műanyag palackokba, és elhelyezte azokat különböző helyeken. Erről egy neve elhallgatását késő rendőrségi tisztségviselő tájékoztatta az AP hírügynökséget. Az első szárazjéggel töltött palack vasárnap este robbant fel egy személyzeti mosdóban.

Emiatt késleltetni kellett néhány gép indulását. Egy-két órával később egy másik felrobbant palack maradványait megtalálta valaki az egyik kifutópályán, de nem foglalkozott vele, majd ugyanez az alkalmazott hétfő este talált egy fel nem robbant palackot, és ekkor már jelentette, hogy mi történt.

A robbanások senkinek nem okoztak sérülést, de okozhattak volna, ha valaki a közelükben van. A szárazjeget az élelmiszer hűtésére használják a repülőgépeken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.