Maszkos férfiak voltak

Építési vállalkozót lőttek combon a bécsi autópályánál

Ismeretlen tettesek leszorították egy férfi kocsiját, majd rálőttek hétfőn a bécsi repülőtér közelében az autópályán.

2013.07.15 19:48MTI
Kép: Kurier

A támadás áldozata egy 49 éves osztrák építési vállalkozó, aki Szlovákiából autózott Bécs irányában az A4-es autópályán, amikor egy autó leszorította az útról a kocsiját - közölte Alsó-Ausztria tartomány rendőrsége az osztrák médiával. A másik autóból ekkor kiszállt két maszkos férfi és rálőttek. A vállalkozó a combján sérült meg.

A támadók sötét színű gépkocsijukkal, feltehetően egy BMW-vel, elmenekültek a helyszínről. Az áldozat ezután autójával a schwechati repülőtér 1-es termináljához hajtott és ott feljelentést tett.

Az első információk még arról szóltak, hogy a repülőtér területén történt lövöldözés, amelyben ketten megsérültek. Ezt a rendőrség később cáfolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.