2013

Szlovákia, petárda: egy halott, több tucatnyi sérült

Egy hatvanéves férfi meghalt, amikor Szlovákiában, a Trencsén megyei Ribény (Ribany) faluban megpróbálta beindítani a házilag készített petárdáját.

2013.01.01 16:48MTI

A ribényi férfi a falu főterén helyezte el az egyelőre ismeretlen eredetű robbanóanyagot, és az sem ismert, hogyan hozta működésbe - közölte a megyei rendőrkapitányság szóvivője, Elena Antalová.

A SITA hírügynökség úgy tudja, hogy a detonáció letépte az idős férfi fejét és végtagjait. A robbanásban egy másik személy megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Szlovákia-szerte összesen 34 embert sebesítettek meg pirotechnikai eszközök szilveszter éjjel - közölte a SITA hírügynökséggel Jozef Minár, a mentőszolgálat operatív központjának munkatársa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.