Romániai autóbaleset

Őrűlt száguldás: 3 autó, 15 utas - 7 halott

Hét halottja és nyolc súlyos sebesültje van egy romániai közúti balesetnek, amely Tulcea közelében csütörtökön késő este történt.

2012.08.10 08:43MTI

A romániai hírtelevíziók jelentései szerint a Duna-deltában fekvő Tulcea város közelében történt balesetben két Audi 6-os és egy BMW ütközött rendkívül nagy sebességgel. A BMW-t egy jogosítvánnyal nem rendelkező 21 éves fiatal vezette, aki - feltehetőleg egy illegális autóverseny keretében - az Audit próbálta megelőzni, amikor frontálisan ütközött a szembe jövő, szabályosan közlekedő másik Audival. A frontális ütközés következtében az egyik gépkocsi kettészakadt, és kigyulladt.

A három gépkocsi 15 utasa közül hatan a helyszínen életüket vesztették, egy pedig a kórházba szállítás közben meghalt. Valamennyi sebesült állapota súlyos. A válságos állapotban levő négy sebesültet pénteken reggel helikopterrel bukaresti kórházakba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.