Lezuhantak

Összeütközött két repülő Denver közelében

Két kisgép zuhant le a coloradói Denver közelében helyi idő szerint csütörtök délben, az amerikai hírportálok feltételezése szerint azt követően, hogy összeütköztek egymással.

2012.03.24 09:18MTI

Az első beszámolók szerint legalább két halottja van a balesetnek, amelyben az egyik kisgép dugóhúzóba fordulva csapódott a földbe, míg a másik egy elektromos távvezetékbe ütközve az egyik helyi repülőtér közelében, Logmonttól tíz kilométerre zuhant le.

A helyi média szerint még vizsgálják a balesetek okait, s egyelőre nem ismeretes, hogy vannak-e további áldozatok. Az egyik tv-csatorna szerint az egyik kisgép zuhanása előtt azt jelentette az irányítótoronynak, hogy letört az egyik szárnya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.