Kis balkáni romantika

Fegyveres férfi tartott sakkban nyomozókat egy belgrádi rendőrőrsön

Kézigránáttal és pisztollyal a kezében csaknem másfél órán keresztül tartott sakkban három civil ruhás nyomozót hétfőn Belgrádban, Cukarica városnegyed rendőrőrsén egy férfi, majd megadta magát.

2012.01.30 20:54MTI

A délnyugat-szerbiai Cacakból érkezett 50 esztendős férfi belgrádi médiabeszámolók szerint délután három óra tájban lépett be kézigránáttal és pisztollyal felfegyverkezve az őrsre. Mielőtt betoppant az egyik szobába, figyelmeztetésként leadott egy lövést, de senki nem sérült meg.

A szemtanúk elmondása szerint a férfi szótlanul helyet foglalt a szobában, egy ideig semmit nem mondott a jelenlevő nyomozóknak, majd amikor megszólalt, kijelentette, elégedetlen a rendőrség munkájával. A rendőrség közlése szerint a férfi felháborodásának oka egy három évvel ezelőtti esemény volt, amelyben a rendőrség szerinte nem lépett fel megfelelően.

A Blic című lap értesülése szerint a férfi felháborodásának oka az volt, hogy évekkel ezelőtt betörtek a lakásába, kirabolták, és a rendőrség a mai napig nem kerítette elő a bűnözőket.

Amíg az épületben a fegyveres férfi a rendőrökkel egyezkedett, lezárták az utcán a forgalmat. Amikor a szobába beléptek a szerb rendőrség terrorelhárító egységének tagjai, a férfi megadta magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.