Fegyveresek rontottak rá

Elraboltak egy német mérnököt Nigériában

Ismeretlen fegyveresek csütörtökön elraboltak egy építkezési vállalatnál dolgozó német mérnököt az észak-nigériai Kano városának külterületén.

2012.01.26 18:30MTI

A három emberrabló gépkocsin érkezett és magával vitte a Dantata és Sawoe építővállalatnál, egy hídépítésen dolgozó Edgar Raupachot - közölte a nigériai rendőrség szóvivője, hozzátéve, hogy az összes főutat lezárták és a szomszédos szövetségi államokat is riasztották.
   
Nigéria északi részében bizonytalanná teszi a helyzetet a szélsőséges muzulmán fegyveresek jelenléte. A legnagyobb iszlamista csoport, a Boko Haram hat napja összehangolt robbantásokat és fegyveres támadásokat hajtott végre Kanóban, és legalább 185 embert megölt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.