Otthon esett neki a medve

Támadott a mackó - hetven öltéssel varrták be a fejsebet

Hetven öltéssel varrták össze annak az amerikai férfinak a fejsebét, akit saját otthonában támadott meg egy medve Pennsylvania államban.

2011.10.04 19:20MTI

A támadás hétfőn, hajnali háromkor történt, amikor a medve a férfi kutyáját követte benyomult a házba.

Rich Moyer valóságos lidércnyomásként emlékszik vissza az incidensre, amely akkor ért véget, amikor a medve végül eliszkolt. A 183 centiméter magas, 136 kilogramm testsúlyú férfi elmondása szerint a medve rávetette magát. A felesége ugyan megpróbált férje segítségére sietni, de a földre került, ekkor kapott bele a medve Rich Moyer fejbőrébe.

A történtek ellenére a férfi nem veszítette el humorérzékét, mondván, hogy megtapasztalhatta, miként is érzik magukat a lazacok, amikor egy medve kifogja őket. Pennsylvania állam vadászati hivatalának illetékesei szerint a medve esetleg a kicsinyeit védelmezhette. Mindenesetre csapdát állítottak az állatnak a megtámadott férfi udvarán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.