Hat polgári személyt öltek meg

Tovább gyilkolják az ártatlanokat az orvlövészek Jemenben

Hat polgári személyt öltek meg orvlövészek és a biztonsági erők fegyveresei a jemeni fővárosban hétfőn, egy nappal az után, hogy 26 ember vesztette életét az államfő lemondását követelő tüntetők elleni hatósági fellépésben - közölték szemtanúk.

2011.09.19 11:24MTI

Három polgári lakost a Szanaa központjában lévő Változások tere melletti utcában lőttek le a háztetőkről lövöldöző orvlövészek.

Ettől a helyszíntől mintegy három kilométerre - ott, ahol vasárnap este óta táborozik több tucat tüntető - három demonstráló halt meg, szembeszállva a biztonsági erőkkel és a felfegyverzett rezsimpártiakkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.