Összehangolt merénylet

Még mindig folyik a tűzpárbaj Izrael és Egyiptom határvidékén

Az izraeli védelmi minisztérium szerint az este még mindig folyt a tűzpárbaj az izraeli-egyiptomi határ mindkét oldalán abban a térségben, ahol délután összehangolt merényletet követtek el terrorista csoportok.

2011.08.18 19:23MTI

Matan Vilnai miniszterhelyettes azt mondta, hogy az összecsapások még nem értek véget az izraeli területre beszivárgott terroristákkal, akik hét ember gyilkoltak meg, de nem tudtak elmenekülni, és üldözőbe vették őket.

Az izraeli sajtó úgy tudja, hogy két ember életveszélyesen megsebesült az esti lövöldözésben. Jeruzsálem szerint a terroristák a Gázai övezetből érkeztek, ezért az izraeli légierő megtorló légitámadást hajtott végre az övezet déli részében lévő Rafah ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.