Több, mint ötven tanút hallgattak meg

Már hat gyanúsított Koltai Róbert fiának adócsalási ügyében

Már hat személyt gyanúsítanak abban a büntetőeljárásban, amelynek első számú gyanúsítottja P. Koltai Gábor filmproducer, Koltai Róbert színész fia.

2011.03.26 17:13HavariaPress

A legalább 2,3 milliárd forintos adócsalás és más bűncselekmények miatt indított nyomozás legutóbb meghosszabbított határideje július 1. - értesült a Magyar Nemzet.

Több mint ötven tanút hallgattak meg idáig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói abban az adócsalás, adóra elkövetett különösen nagy kárt okozó csalás és okirat-hamisítás gyanújával indított nyomozásban, amelyben tavaly decemberben harmadmagával őrizetbe vették P. Koltai Gábor filmproducert, az ismert színész házaspár, Koltai Róbert és Pogány Judit fiát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.