Három fiatalt őrizetbe vett a rendőrség

Többszörös nemi erőszak az élettárs szeme láttára

A megalapozott gyanú szerint saját lakásában, élettársa szeme láttára egymás után többen szexre kényszerítettek egy 46 éves asszonyt kedden éjjel Vásárosnaményban.

2011.03.24 10:37ma.hu

A pár a villanyáram nélküli házban tartózkodott, amikor este egy környékbeli fiatalokból álló banda rájuk törte a szöggel beakasztott bejárati ajtót. Fenyegették, bántalmazták őket és két vendégüket, majd távoztak. A rendőrséget ekkor nem értesítették. Éjjel négy fiatal visszatért, a férfit megverték, meggyújtották majd eloltották ágyneműjét, a megalapozott gyanú szerint nőt pedig először orális szexre kényszerítették, majd meg is erőszakolták. A támadók távozása után a sértettek egy közeli rokonuknál aludtak, és csak másnap reggel tettek feljelentést.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság még aznap őrizetbe vett egy 16, egy 17 és egy 18 éves fiút, akiket erőszakos közösülés és magánlaksértés minősített esetének megalapozott gyanújával őrizetbe vettek. Kihallgattak egy negyedik személyt is, az ő szerepének tisztázása még folyamatban van. A feltételezett elkövetők közül többen nem tagadták, hogy ittas állapotban rátörtek a párra, de azt állították, hogy a szex nem erőszakkal történt. A rendőrség kezdeményezi a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.