Jack Bauerek akcióban

Szökésben lévő bűnözőt fogott el a Terrorelhárítás

Két éve szökésben lévő bűnözőt fogott el a Terrorelhárítási Központ (TEK) a Pest megyei Kerepesen - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI).

2011.03.23 19:55MTI







Az NNI tájékoztatása szerint a 35 éves Cs. Györgyöt - akit 22 rablással gyanúsítanak - a célkörözési alosztály több hónapos adatgyűjtése alapján a TEK munkatársai egy jól előkészített akció eredményeként fogták el kedden.

A Terrorelhárítási Központ közreműködésére azért volt szükség, mert a férfi előélete, erőszakos természete miatt arra lehetett számítani, hogy feltehetően van fegyvere, és ellenállást fog tanúsítani.

Az NNI a közleményben emlékeztet arra, hogy a Fővárosi Bíróság 2009-ben adott ki elfogatóparancsot Cs. György ellen, akit huszonkét - közöttük fegyveresen elkövetett - rablással vádolnak. A férfit abban az évben az elsőfokú bíróság házi őrizetbe helyezte, ő azonban a lakásáról ismeretlen helyre távozott, elrejtőzött a hatóságok elől.

A bíróság felkérésére az NNI célkörözési alosztálya több hónapos adatgyűjtés után megállapította, hogy Cs. György Kerepesen, egy családi házban rejtőzködik. A TEK munkatársai ott fogták el, majd átadták az irodának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.