Újabb halott a pornószínész után

Kéjgázt szívott: újabb latexruhás hullát találtak

Kéjgázt szívott halála előtt az a középkorú férfi, akinek latexruhás holttestére a közelmúltban bukkantak egy szombathelyi lakásban - értesült a vasnepe.hu.

2010.09.23 17:09ma.hu

Újabb latexruhás holttestre bukkantak, ezúttal Szombathelyen: a férfit valószínűleg valamiféle bizarr szexjáték közben érte a halál. Ezt megerősíteni látszik, hogy a vasnepe.hu információ szerint a férfi halála előtt kéjgázt szívott.

A hírportál felkereste a rendőrséget is, ám ők "a hozzátartozókra tekintettel" nem kívánták megerősíteni információnkat.

Mint arról korábban beszámoltunk
: szeptember 14-én a délutáni órákban egy 46 éves férfi Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton egy személygépkocsiban holtan találtak egy 40 éves budapesti férfit.

A The Sun című angol bulvárlap internetes oldalán közölt információ szerint a halott "vezető pornószínész" volt; a férfi több hónapja hunyhatott el.

Később a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást a holttestet kórházba szállító férfi ellen - kiderült ugyanis, hogy a két férfi intim kapcsolatban volt egymással, és egy együttlét torkolt tragédiába.

A férfi ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás, szabadlábon védekezhet.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.