Szexjáték tett pontot az életére?

Magyar pornószínész volt a latexruhában oszladozó férfi

A The Sun című angol bulvárlap internetes oldalán közölt információ szerint "vezető pornószínész" volt az a magyar férfi, akinek latexruhás holttestét kedd délután vitték be az egyik budapesti kórházba; a férfi több hónapja halhatott meg.

2010.09.16 22:21MTI

A The Sun magyar rendőrségi forrásra hivatkozva azt írta honlapján: a férfi olyan filmforgatás közben halhatott meg, ahol a forgatás kedvéért, szándékosan ölték meg, vagy egy eldurvult szexjáték vezethetett a halálához.

A lap úgy értesült, hogy az áldozat személyazonosságát szinte lehetetlen megállapítani, mivel a férfi mintegy hét hónapja halhatott meg. Végül ismeretlen telefonálók jelezték a hatóságoknak, hogy egy olyan pornószínészről lehet szó, aki általában amatőr és durva szexre specializálódott filmekben szerepelt - írta a The Sun.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást az ügyben. Mint a rendőrségi honlapon olvasható: a rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 14-én a délutáni órákban egy 46 éves férfi Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton egy személygépkocsiban holtan talált egy 40 éves budapesti férfit.

A holttestet a férfi a saját autójával a közelben lévő kórházba vitte, ahol a halál beálltát megállapították, majd értesítették a rendőrséget.

A két férfi közötti kapcsolat egyelőre nem ismert, ennek tisztázása is a nyomozás feladata lesz - írta a rendőrség a honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.