Csempészett cigaretta is előkerült

Járőrautók törtek Győrnél

Belerohant az úton keresztben álló rendőrautóba egy ellenőrzés elől menekülő autós Győr közelében. A mosonmagyaróvári járőrök pedig a menekülő autónak ütköztek. Az eset során hárman sérültek meg, köztük egy rendőr is - értesült a HavariaPress.

2010.06.29 12:46HavariaPress

Hétfőn este állítottak meg a mosonmagyaróvári járőrök ellenőrzésre egy autót a városban. Mikor a gépkocsi csomagtartóját akarták megnézni, a sofőr gázt adott, s elmenekült.

A rendőrök üldözőbe vették a Chevrolet-t, mely utasaival együtt a Győr határában felállított rendőrségi útzárig menekült. A menekülők belehajtottak az úton keresztben álló rendőrségi Fordba, az üldöző rendőrautó pedig a Chevrolet hátuljának ütközött.

A karambolsorozatban a menekülő autó sofőrje és utasa, valamint egy rendőrs sérült meg könnyebben. A megállított gépkocsi csomagtartójából csempészett cigaretta került elő.

A rendőrség eljárást indított a menekülő sofőrrel szemben.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.