Nem csak dohányos, hülye is

Betörés közben gyújtott rá, a cigarettafüst buktatta le

Dohányzása buktatott le egy betörőt, aki a napokban egy családi házat készült kifosztani Derecskén: a lakók a cigarettafüst szagára ébredve hívták a rendőrséget - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

2010.06.29 10:45MTI

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy közlése szerint a 19 éves helyi fiatalember vasárnap éjszaka a pinceablakon keresztül mászott be a házba, majd egy faajtót felveszítve a lakás nappalijába ment. Előbb saját lábbelijét cserélte le egy ott talált sportcipőre, majd magához vette a tulajdonos pénztárcáját.

A nappaliban talált cigarettadobozból ki is szolgálta magát, de ez lett a veszte: a lakók felébredtek a füst szagára.

A tolvaj ekkor visszaosont a pincébe, de onnan kijutni már nem tudott, mert a háziak figyelték az épületet, majd a rendőrség is kiérkezett. A fiatalembert előállították, a rendőrség lopás gyanújával folytat eljárást ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.