Amfetamin és marihuána

Kábítószer-szállítókat vettek őrizetbe szekszárdi rendőrök

Amfetamint és marihuánát foglaltak le szekszárdi rendőrök egy Szedresen megállított gépkocsiban - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

2010.06.21 14:28MTI

A szekszárdi rendőrkapitányság nyomozói tartóztatták fel a gépkocsit, amelyről előzetesen úgy tudták, hogy Budapestről szállít kábítószert - tájékoztatott a múlt hét pénteken végrehajtott akcióról Buda Bernadett, a kapitányság sajtóreferense.

Az autó csomagterében kialakított rejtekhelyről egy cigarettadobozba csomagolt zacskó került elő, amelyben 51 gramm, speedként ismert amfetaminszármazék volt. A rendőrök emellett a kábítószer árusításához szükséges kellékeket, köztük digitális mérleget, valamint kisebb mennyiségű marihuánát is találtak.

A lefoglalt speed piaci értéke 100-110 ezer forint.

Az autó vezetőjét és utasát, egy 38 éves szekszárdi és egy 30 éves szedresi férfit őrizetbe vették; a drogteszt mindkettejüknél amfetamin és marihuána használatát mutatta ki.

A két gyanúsított szabadlábon védekezik, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, de a szekszárdi ügyészség ezt nem tartotta indokoltna
k - közölte a sajtóreferens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.