Hajlott koruk ellenére igen jól loptak

Nyugdíjas betörőket fogtak el Kaposváron

Két nyugdíjas korú betörőt fogtak el a rendőrök Kaposváron egy belvárosi templomnál szerdára virradó éjjel; egy 64 éves helybeli férfi és az ugyancsak kaposvári 67 éves társa egy garázsból kéziszerszámokat, egy épületről pedig réz ereszcsatornákat tulajdonított el - közölte a rendőrség az MTI-vel.

2010.05.19 11:11MTI

A járőrök egy garázsfeltörés miatt vizsgálták át a környéket, amikor észrevették, hogy egy férfi át akar ugrani a templom kerítésén, ám egyik lába fennakadt, és hangos jajkiáltással a földre huppant - mondta el a történtekről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A kiadott közlemény szerint amikor a rendőrök odaértek, a férfi még mindig a földön feküdt, mellette kézszerszámokat és gondosan összehajtogatott réz ereszcsatornacsöveket találtak.

A pórul járt betörő elfogását a közeli újságosbódé mögé bújva figyelte a társa, ám a rendőrök őt is észrevették és elfogták. Betörés és lopás gyanúja miatt mindkettőjüket előállították a kapitányságon.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.