Tűzoltószertárba törtek be

A szavazáskor nézte ki a zsákmányt egy betörő

Az országgyűlési választások első fordulója idején nézte ki későbbi zsákmányát egy betörő Zalalövőn, ahol társaival a szavazókörként is használatos tűzoltószertárba tört be - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-t.

2010.04.23 13:32MTI

A zalalövői rendőrök három fiatalembert fogtak el csütörtökön, miután bejelentés érkezett arról, hogy betörtek a tűzoltószertárba és egy vendéglátó egységbe.

A tűzoltók raktárában leszerelték a réz fűtéscsöveket, amivel mintegy 100 ezer forintos kárt okoztak. A vendéglátóhelyről pedig nagyjából 110 ezer forint értékben cigarettát, italt és váltópénzt vittek el - közölte Csizmazia Péter sajtóreferens.

Az egyik gyanúsított vallomása szerint még az április 11-i választásokra érkezve nézte ki, az akkor helyi szavazókörként funkcionáló épületet, hogy onnan érdemes a rézcsöveket elvinni.

A három férfi ellen a betöréses lopások miatt a zalaegerszegi rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.