"Súlyhúzás"

Brutális kutyaviadalokat szerveznek az interneten

Megdöbbentő nyíltsággal teszi közzé kutyaviadalok eredményeit néhány felhasználó az amerikai pitbullterrierek tulajdonosainak és kedvelőinek fenntartott internetes fórumon

2010.04.13 07:14Népszava

A Népszava keddi számában megjelent cikk szerint az írások mellett több kép is megjelent kutyákról, amelyeken valószínűleg verekedések hegei láthatók.

Legtöbben csak a kutyákkal kapcsolatos általános tapasztalataikat osztják meg a többiekkel, de vannak olyanok, akik versenyekkel kapcsolatos információkat is közzétesznek.

A beszélgetések olykor leplezetlenül, máskor pedig „súlyhúzás" címszó alatt folynak.

A fórumra azután terelődött rá a figyelem, hogy márciusban a rendőrség tizennégy embert előállított a fővárosban, amikor rajtaütöttek egy kutyaviadal szervezőin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.