Nem borravalót, koponyazúzódást kapott

Pizzafutárt raboltak ki Dombóváron

Pizzafutárt rabolt ki egy férfi Dombóváron, a gyanúsítottat elfogták - közölte hétfőn az MTI-vel a rendőrség.

2010.02.15 16:28MTI

A 20 éves dombóvári férfi pizzarendeléssel csalta a futárt egy adott címre péntek este, és a helyszínt kereső szállítót hátulról támadta meg - írta a közleményben Kitanics Zsuzsanna, a dombóvári rendőrkapitányság sajtóreferense. A támadó a futárt leütötte, majd a földre került sértett fejére még egy ütést mért, és felszólította a nála lévő értékek átadására.

A pizzafutár megpróbálta kivédeni az ütést, amelytől az alkarcsontja eltörött. Az elsődleges orvosi vélemény szerint többszörös koponyacsont-zúzódást is szenvedett. A rendőrök szombat reggel fogták el a gyanúsítottat, a férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését.

A dombóvári kapitányság közleménye szerint a férfi jelentős összeget rabolt el, ennek egy részét a nála tartott házkutatáson lefoglalták; azt, hogy pontosan mennyi pénzt tulajdonított el, a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölte a rendőrség. A büntetlen előéletű férfi ellen fegyverkezve elkövetett rablás gyanújával indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.