Gázsprayt használtak

Rátámadtak a rendőrökre a fatolvajok

Rátámadtak az intézkedő rendőrökre a tetten ért fatolvajok Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - közölte a rendőrség az MTI-vel kedden.

2010.02.09 15:36MTI

A tolvajokat a Szakáld és Hejőbába közötti útszakaszon érték tetten a rendőrök, miután egy szolgálaton kívüli kollégájuk jelezte a lopást. A tiszaújvárosi kapitányság járőrei a tolvajok személykocsijának utánfutóján mintegy három mázsa frissen vágott fát találtak. Az autónál álló két férfi a rakomány eredetével nem tudott elszámolni.

A férfiak támadóan léptek fel, ezért a rendőrök gázsprayt használtak, majd előállították őket
- mondta Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrség a 26 éves és a 44 éves mezőcsáti lakossal szemben a lopás mellett hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárást kezdeményezett a Miskolci Nyomozó Ügyészségen.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.