Egy ember meghalt

Halálos baleset: Volán-busszal ütközött egy gépkocsi

Egy ember meghalt, többen megsérültek vasárnap délelőtt a 61-es úton, Dombóvár és Nagykónyi között, amikor egy személyautó menetrend szerint közlekedő Volán-busszal ütközött - közölte a rendőrség az MTI-vel.

2009.10.11 15:21MTI

A balesetet az okozta, hogy a gépkocsi a vizes úton megcsúszott, vezetője elvesztette uralmát a jármű felett - mondta Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az autó áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező Gemenc Volán autóbuszával. A gépkocsit vezető férfi olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A balesetben könnyebben megsérült az autóban ülő egyik utas, továbbá a buszon tartózkodók közül két ember
- közölte a sajtóreferens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.