Szomorú vasárnap

Több súlyos baleset is történt az éjjel

Több súlyos és halálos kimenetelű baleset is történt vasárnapra virradóra, és bizony van, amelyik egyszerű figyelmetlenségből.

2009.08.02 08:56MTI

Árokba hajtott és felborult egy kisteherautó Somogy megyében, a Nemesdéd és Varászló közötti úton. A sofőr a jármű alá szorult és életét vesztette - tájékoztatta Bíró Gábor a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap. A baleset még szombat éjszaka, valamivel éjfél után történt. A Zsuk típusú kisteherautó eddig ismeretlen okból tért le az útról és borult fel. A rendőrség adatai szerint az áldozat egy 38 éves nemesdédi lakos. Még ketten utaztak vele, de az utasok elszaladtak a helyszínről.

Munkagödörbe zuhant, meghalt

Munkagödörbe zuhant, és életét vesztette egy kerékpáros vasárnap hajnalban Csongrád megyében. A baleset Kiskunfélegyházától bő 30 kilométerre keletre, Csongrád és Szentes között történt egy felújítás alatt álló Tisza-hídon.

Az áldozat egy 32 éves szentesi lakos, aki a 451-es számú úton haladt kerékpárjával Csongrád irányából Szentes felé. Amikor a hídhoz ért, kerékpárjával a lezárt területen folytatta útját. Feltehetően nem észlelte, hogy az út közepén egy hatalmas munkagödör van, és beleesett.

Az esés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. A baleset helyszínén a hajnali órákban torlódás alakult ki. A pontos körülményeket a Szentesi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Elsodorta a vonat

Elsodort a vonat egy peronon üldögélő fiatalembert vasárnap kora reggel a balatonszéplak-alsói vasútállomáson. A figyelmetlen fiatal agyrázkódással és könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet - tájékoztatta Bíró Gábor, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. A valamivel 6 óra előtt történt baleset kisebb fennakadást okozott a vasúti közlekedésben.

Tóba fulladt

Társaival a vízbe ugrott, majd elmerült egy 28 éves kiskunhalasi férfi a Soltvedkert melletti Büdös tóban. A szombat este vízbe fulladt férfi holttestét a budapesti tűzoltóság búvárai emelték ki a tóból - mondta Rákosi Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.

Felborult egy román mikrobusz az M7-es autópályán

Szalagkorlátnak ütközött és felborult hajnalban egy mikrobusz az M7-es autópálya zalai szakaszán, a baleset miatt öt embert szállítottak kórházba - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese. A román rendszámú jármű a Budapest felé vezető oldalon, Nagykanizsa közelében, a 202-es kilométernél szenvedett balesetet.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.